VIDEO CV

PRESENTER DIG SELV

Video-CV’er giver attention


Et gammelt ordsprog siger, at man ansætter på faglighed, men opsiger på grund af holdninger og attituder. Og det holder stadig væk!

Og her er et video-CV det stærkeste hjælpemiddel, til at fortælle hvem du er som menneske og hvad du står for.

Virker det overhovedet?
Mød Per i hans video-CV, som vi lavede til ham for nyligt.
Allerede 48 timer efter han uploadede sit video-CV til LinkedIn, havde han fået over 5.500 visninger og 75 likes og få dage efter, kom en række henvendelser fra interesserede virksomheder.

En tidligere medlemschef hos Forbrugerrådet Tænk, fik også lavet et helt enkelt, men professionelt video-CV.
Han distribuerede det på YouTube, LinkedIn og Facebook, og i løbet af den førte uge var der over 15.000 visninger, 185 delinger og 364 likes på Facebook, 652 visninger og 83 likes på LinkedIn, samt over 400 visninger på YouTube.
Det resulterede hurtigt i 8 møder med potentielle nye arbejdsgivere.

Så ja, det virker.

VIDEO CV

Den seriøse vinkel


Derfor er interessen for video-CV’er stærkt stigende, og hvis det laves, så både budskabet og teknikken er helt i top, får du en meget stor attention og opmærksomhed hos kommende arbejdsgivere. Men det kræver, at både fremtoning og den teknisk kvalitet er optimal.Det kan vi sikre.

Virksomhederne bliver imponeret over at du har gjort dig umage, brugt tid og ressourcer på, ikke bare at skrive om din faglighed i det skrevne CV, men suppleret det med en præsentation af dig selv i en film, der på en unik måde præsenterer din personlighed og fremtoning, og herved fanger modtageren med din udstråling.

Med et professionelt produceret video-CV, kan dine kvalifikationer, kompetencer, erfaringer og dit DNA formidles med en langt større forståelse og vil distancere dig afgørende, når du skal i spil til din næste karrierestilling.

Se en typisk pris, samt hvad der er inkluderet

Hvorfor virker det
så godt?

Forstil dig, at du nu sender dit nye video-CV sammen med dit trykte CV og din ansøgning som svar på et stillingsopslag. Eller måske sender du det helt uopfordret til en virksomhed eller til en headhunter.

Det er nu den allerførste gang, din måske kommende chef ser dig, og så skal førsteindtrykket være helt i top.
Og en uskarp og rystet video, lavet som en selfie, med et mobilkamera i dårligt lys, med dårlig lyd og et manuskript som ikke er spidset 100% til, virker lige modsat.

Vi sørger selvfølgelig for at teknikken spiller og at du hurtigt står med et flot og professionelt video-CV, som du helt frit kan distribuere på alle de sociale medier inkl. LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube, Jobindex etc.

Med 10 års in-house erfaring og kompetencer indenfor Headhunting, Rekruttering og Outplacement, kan vi rådgive dig om indholdet i din præsentation, så vi sikrer, at dit budskab står helt klart og med den størst mulige gennemslagskraft.

Og har du spørgsmål til hvordan du bedst får delt dit video-CV på nettet, så hjælper vi dig selvfølgelig også med det.

P.S. Husk at det er dit drive og engagement som er det vigtigste – din passion og vilje er det, som virkelig kan adskille dig fra andre.

Lidt hurtige tips og råd


90% af vores kommunikation foregår jo via kropssprog og toneleje, selve ordene er kun 10%. Du skal derfor vise hvad du brænder for – hvad der er dit drive. Og hvor du gerne vil hen i dit arbejdsliv.

Derfor er det meget vigtigt, at du tænker over både dit udtryk og dit budskab foran kameraet. Lav en brainstorm over dine personlige og faglige kompetencer, samt dine unikke styrker. Spørg eventuelt familie, venner, nuværende eller tidligere kollegaer om, hvordan de ser dig og dine styrker. Du kan givetvis også finde god inspiration i dit eksisterende CV, og ellers har vi mange eksempler på tekster og manuskripter, som du kan hente inspiration i.

Husk endelig dine succesfulde sejre og bedrifter. Udvælg derefter de væsentligste hovedpunkter.