PROFILFILM

Profilfilm

Præsentations-, profil-
og reference film


Storytelling handler helt enkelt om at fortælle den gode historie på den helt rigtige måde.

Med en professionel præsentationsvideo, skaber I stærke relationer, følelser, magi, oplevelser, indlevelse, indblik og passion for jeres DNA, jeres ydelser, services og produkter.

Jeres kunder og medlemmer, ser jer som en professionel partner, og de får en endnu større forståelse for hvad det er I står for, og hvorfor de skal vælge netop jer som leverandør.

Og når man skal se jeres virksomhed i et større perspektiv, sender vi selvfølgelig vores droner i luften og giver det helt store overblik.

Med en præsentations- eller profilfilm, får I et visitkort, der på få minutter kan fortælle om jeres visioner og værdier.

Profilfilm

Reference- og testimonial film


Hvem er mest troværdige og indgyder størst tillid – det er jeres gode kunder!Og hvem er de bedste, til at fortælle om oplevelserne med at arbejde og handle med jeres virksomhed – det er jeres kunder!

I et konkurrencepræget marked, hvor der er stor rift om de bedste kunder, har I nu mulighed for at lade jeres kunder komme til orde.

Hvis dine kunder i testimonials fortæller om, hvordan det er at handle med jer, virker det meget stærkere end når I selv fortæller om virksomheden, men også mere effektivt end f.eks. de tilfredshedsportaler, som ellers benyttes flittigt, når virksomheder skal vurderes.

Se en typisk pris, samt hvad der er inkluderet