Kontakt os nu


Vi er her, for at hjælpe jer

Lille og hurtig er bedre end - - -

 

 

Nemt og hurtigt

 

marketXpand Videofilm er et mindre, men professionelt videoproduktionsselskab. At vi ikke har 25 ansatte, gør os meget fleksible og enkle at arbejde sammen med.

Vi kan typisk påtage os mindre opgaver med få dages varsel, de større opgaver skal dog planlægges i rimelig god tid.

 

Vores kunder er såvel små og store virksomheder, foreninger og organisationer overalt i Danmark, og da vores kontor og studie ligger på Midtsjælland, er det er nemt for os at komme ud til jer. Vi arbejder både med den private og den offentlige sektor.

 

Vi ved, at jeres tid er værdifuld, derfor tilstræber vi en meget kort produktionstid på vores opgaver. 

Oftest ligger en fotoopgave klar til jeres gennemsyn på nettet indenfor 1-2 dage, og I har derefter typisk de udvalgte og færdigredigerede billeder, inden for ca. en uge. 

 

Videoproduktioner vil typisk tage nogle dage længere, kontakt os meget gerne for mere information om produktionstider.

 

 

Kort om mig

 

Min tid med at fange det rigtige motiv og fortælle den gode historie startede da jeg var 10 år, hvor min far indførte mig i fotografiets verden, med alt hvad det indebar med rigtige 24x36 og 6x9 film, mørkekammerarbejde osv. Siden da, har jeg fotograferet og filmet næsten alle typer opgaver, i mange år i privat regi men siden hen professionelt.

 

Med såvel lydtekniske- som fotografiske uddannelser bag mig, kan jeg håndtere såvel lyd som billedsiden på en optimale måde.

 

Udover den faste bemanding i marketXpand Videofilm, har vi fast tilknyttet dygtige fotografer, lyd- og lys teknikere, som kan træde ind ved større produktioner. 

Kontakt os

Udfyld formularen, eller ring / send os en mail, for yderlige information om de mange muligheder vi tilbyder indenfor videofilm og fotografering:

 

Christian R. Berg

Direktør

5219 0986   

cb@marketxpand.dk

 
 
 

KONTAKT

marketXpand Videofilm, Flintebjerg 4, Osted, 4320 Lejre, Tlf: 5219 0986, www.marketxpand.dk, info@marketxpand.dk, CVR 19352344