Bag om en videofilm
Model Dolly

”Ro på sættet, klar til optagelse”

 


Jeres tanker og  ideér

 

Før vi kan producere jeres videofilm, er der en række ting vi skal have afstemt. Hvorfor, for hvem og hvordan, er nogle af de emner der skal afklares først.

 

Der findes ikke to præsentationsvideoer der er ens. For jeres målgrupper, og måden I gerne vil ses på af dem, varierer utrolig meget. Derfor tager vi altid udgangspunkt i netop jeres verden, jeres budskab og de målgrupper I vil påvirke.

 

Du har måske allerede de rigtige idéer til, hvad I gerne vil fremhæve, og hvordan I skal præsenterer jeres budskab. Vi hjælper og deltager meget gerne i denne proces, helt fra starten. Vi er nemlig jeres sparringpartner hele vejen og vi forstår jeres DNA. Målet er jo, at I skal skille jer positivt ud fra jeres konkurrenter.

 

Vi fortæller den gode historie i billeder, så modtagerne kan identificere sig med jer, og nøglen til dette er, at vi sammen får vist jeres DNA. Forståelse for jeres budskab, krydret med kreativitet, humor og passion, er de vigtige faktorer for os, når vi udvikler idéen sammen med jer. Vi hjælper jer igennem hele processen.

 

 

Med jeres DNA i fokus

 

Med en personlige vinkel på opgaven, filmes der ”on-location”, i og omkring virksomheden, eller i vores studie.

Vi optager altid i fuld professionel HD eller det endnu skarpere 4K format, og med optimal digital lyd, så der bagefter ikke er nogle tekniske begrænsninger i brugen af filmen. Og når optagelserne er afsluttet, kan vi typisk levere den færdige film til up-load indenfor 1-2 uger.

 

Vi vil altid yde en høj værdi for pengene og give jer reelle resultater.

I får derfor altid en endelig pris før start, timeforbruget er ikke det der sætter prisen, vi bruger den tid det tager, for at skabe det aftalte budskab.

Få vores input til den bedste strategi på et helt uforpligtende møde

 

Vi kommer meget gerne ud til jer og diskuterer jeres idéer og tanker, og kommer efterfølgende med et færdigt oplæg - helt uforpligtende.


Kontakt os på tlf: 5219 0986 eller på email: cb@marketxpand.dk

KONTAKT

marketXpand Videofilm, Flintebjerg 4, Osted, 4320 Lejre, Tlf: 5219 0986, www.marketxpand.dk, info@marketxpand.dk, CVR 19352344