Vi brænder for det
Flot videofilm

Vi brænder for kreative og flotte videofilm

Din hjerne er kodet til at se billeder

 

Det fantastiske ved videoer er, at de påvirker vores følelser og sanser på en måde, som er endog meget svær at få ned på et stykke papir. Det visuelle indtryk stimulerer vores hjerne, så budskabet indprentes i vores (under) bevidsthed. Det er én af forklaringerne på, at videoer er blevet så stærkt et værktøj i markedsføringen.

 

En anden forklaring er, at det er så meget nemmere at suge informationen til sig, ved at se 2 minutters video, end ved at læse en 15 siders lang støvet instruktion. Og faktisk processer din hjerne visuelle indtryk 60.000 gange hurtigere end tekst!

 

Med disse forklaringer, kan man næsten ikke andet end at forstå, at videomarkedsføring vokser og vokser.

Vi har kigget på nogle internationale eksperters ”highlights” herunder;

 *   Video er nu det mest foretrukne medie på internettet

 *   70% vil hellere hente information fra en video end fra en tekst

         •Blandt ledere og topledere er tallet lidt lavere – 60%

 *   Over 90% har benyttet en instruktions / ”How to do it” video

 *   Over 80% af virksomhederne bruger nu video i markedsføringen

         •For et år siden var det kun godt 60%!

 *   2/3 af dem som endnu ikke benytter video, vil starte på det i år

 ** Videobaseret indhold vil udgøre op imod 90% af alt online-indhold inden 2025.

 

 * Kilde: “Wyzowls State of Video Marketing Survey 2018”.

 ** Kilder: Wistia, Google og Ooyala

CEO fortæller

Videofilm som virker

 Vi kan tage hånd om alle faserne i processen – fra idéoplæg til den færdige film. Dit hovedbidrag er, at være åben omkring dine visioner, ønsker, tanker og idéer.

 

Hos os kan du få produceret dine firmapræsentations- og profilfilm, reklamefilm, produktfilm, undervisningsfilm, referencefilm, kandidatpræsentationer eller dit video-CV i en professionel HD- eller 4K kvalitet, med en kreativ vinkel, et glimt i øjet og til meget fornuftige priser.

 

Med vores base tæt ved Roskilde, skaber vi kreative kvalitets- produktioner til alle visuelle medier, fra biografens store lærred, til hjemmesider og de sociale medier. Vi tilbyder alle facetter af en produktion, fra ide og konceptudvikling, til færdigt produkt, som vi kan hjælpe jer med at få distribueret på jeres hjemmeside, Vimeo, YouTube, LinkedIn, Facebook, Twitter osv..

Der optages

Men en videoproduktion fra marketXpand Videofilm skal altid være mere, end bare et stykke arbejde og et pænt slutprodukt.

Vi værner om at have en direkte og uhøjtidelig facon, og der er derfor ikke langt fra idé, til den færdigt videofilm.

 

Vores klare filosofi er, at det skal være en positiv oplevelse at arbejde sammen med os, i et forløb, hvor I føler jer trygge hele vejen, hvor der ikke kommer ubehagelige overraskelser undervejs og hvor I kommer glade og mere tilfredse ud på den anden side.

 

Og så gør det selvfølgelig ikke noget, at I samtidig står med en interessant, lækker og prisvenlig videoproduktion i hånden!

KONTAKT

 

marketXpand Videofilm,  Flintebjerg 4, Osted,  4320 Lejre,  Tlf: 5219 0986,  www.marketxpand.dk,  info@marketxpand.dk,  CVR 19352344