Fotoopgaver
Marbella hotel

Vis dit firmas ansigt

 

 

Professionelle billeder til din virksomhed


Et gammelt ordsprog siger, at ét billede fortæller mere end 1000 ord, og intet kunne være mere rigtigt. Den visuelle oplevelse, skaber en tættere relation mellem os og vores kunder.

 

For virksomheder, er det derfor af stor betydning, at have et professionelt ansigt ud ad til, og vise sine ansatte frem på den bedste måde. Det giver både et tilhørsforhold og en større tryghed hos de nuværende og potentielle kunder, vores samfund bygger jo i højere og højere grad på online og sociale medier, hvor den direkte personlige kontakt, ofte glider lidt i baggrunden.

 

Vi tager altid jeres billeder i fuld professionel kvalitet. Men husk, at billederne altid skal tilpasses til det medie, de skal benyttes til. Vi sikrer derfor, at I får leveret de redigerede billeder, i de optimale formater, uanset om det færdige resultatet skal hænges op på jeres ”Hall of Fame”, trykkes som plakat, eller vises på jeres hjemmeside, LinkedIn, Facebook, Twitter etc..

 

Vi tager med kort varsel, ud til både små og store virksomheder, og med en kort produktionstid sikrer vi, at I får de færdige billeder inden for ca. en uge.

 

Under selve fotograferingen, sørger vi altid for en uformel og afslappet stemning, så det bliver en god oplevelse for alle. Vi gennemgår billederne undervejs, og fortsætter, indtil vi begge mener, at vi er nået i mål. Efterfølgende kan billederne ses på et web- galleri, og de bedste billeder udvælges.

 

Firmaportræt

 

Virksomhedspræsentationen på f.eks. jeres hjemmeside, er en meget vigtig del af jeres image, og den visuelle identitet, har en meget stor betydning for, hvordan kunder og leverandører ser på virksomheden..

 

Som erhvervsfotografer er vi meget bevidst om, at markedsføring af en virksomhed, er en kompleks størrelse, hvor både det skrevne ord og det visuelle element, skal fortælle den gode historie.

 

Med vores internationale forretningsbaggrund, opnår vi hurtigt en god forståelse for din branche og jeres ønsker, og ud fra det, kan skabes de billeder, der passer til netop dine kunder, og som repræsentere din

virksomhed på den bedste måde.

 

Vi er din kompetente samarbejdspartner, som tilbyder de professionelle og kreative erhvervsbilleder, der fortæller den gode historie, og giver et spændende visuelt indblik i din virksomhed.

 

 

 

Produktfoto

 

Når vi tager produktfoto, foregår det typisk hos jer, såfremt det er større emner, der skal optages.

 

Billedet skal måske afspejle jeres produktions- eller lagermiljø, hvor jeres faciliteter så benyttes som baggrund.

 

Mindre emner, hvor produktet ofte fritlægges, så alle forstyrrende omgivelser tages bort, tages typisk i en såkaldt lyskasse, hjemme i mit studie.

 

 

Medarbejderportræt

 

Mangler jeres hjemmeside en flot oversigt med alle de ansatte?

 

Gode profilbilleder af medarbejderen på hjemmesiden, burde være af højeste prioritet; så kunderne får muligheden for at sætte ansigt på virksomheden. Især hvis kunderne ikke har en fast kontaktperson, er det meget relevant for dem, at se hvem det er de taler med.

 

Det giver kunden en følelse af nærvær og tryghed. Men det kræver, at det er nogle gode billeder. Vi bistår naturligvis med sparring, hvad angår jeres visuelle ønskede udtryk.

 

Som erfarne fotografer, skaber vi portrætter af hver medarbejder, enten i deres rette element på jobbet, eller som det mere traditionelle profilbillede, med ensartet baggrund.

Vi mener at firmaets kultur og identitet bedst kommer til udtryk i virksomhedens rammer. Begge typer medarbejderportrætter tages derfor typisk i og omkring jeres virksomhed.

 

Team- og gruppebilleder, der viser det stærke sammenhold, kan også fotograferes på location, altså i virksomhedens relevante omgivelser.

Nybygning havnefronten
Veteranbil
Portræt
Gruppebillede

Er det besværligt og meget tidskrævende – Nej!

 

Medarbejderportrætter tages typisk hos jer, hvor vi kommer med det komplette fotostudie, vi skal bare bruge et mødelokale eller et større kontorlokale, samt adgang til lidt strøm.

 

Det tager en times tid for os at opsætte udstyret, og den enkelte medarbejder er derefter ”på scenen” i måske 10 minutter. Så der kan spares megen spildtid, og derved ressourcer, med lidt god planlægning. Vi hjælper med tidsskemaer etc., så spildtiden minimeres.

 

Når vi laver produktfoto, foregår det også oftest hos jer, såfremt det er større emner, der skal optages. Billedet skal måske afspejle jeres produktions- eller lagermiljø, hvor vi så benytter jeres faciliteter som baggrund.

Ved mindre emner, tages billederne typisk hjemme i vores studie.

 

Vi opbevarer jeres originalmaterialer under sikre forhold, så vi altid hurtigt kan hjælpe, såfremt der er opstået en teknisk fejl på f.eks. jeres hjemmeside.

Hvad siger kunderne?

Det var smidigt og enkelt, at få taget billeder af alle ansatte til vores hjemmeside. Da optagelserne skete hos os, tog det ikke lang tid for den enkelte, og da jeg selv "var på", var Christian rigtig god til at få mig til at slappe af og være naturlig.

Så nu skal vi snart i gang med at få taget nye image- og produktbilleder til vores katalog


#Gitte Walther

KONTAKT

marketXpand Videofilm, Flintebjerg 4, Osted, 4320 Lejre, Tlf: 5219 0986, www.marketxpand.dk, info@marketxpand.dk, CVR 19352344