Rekrutteringsfilm
Kontor hygge

Vær innovativ med rekrutteringsvideoer

Få maksimal opmærksomhed når du rekrutterer 

 

Hvis du er over 35 år, husker du nok Søndags Berlingeren, som med den kæmpe store jobsektion var stedet, når du skulle finde dit næste job, på vej videre i din karriere.

Trykt jobannonce

Det er fortid nu, hvor alle jobopslag ligger elektronisk på forskellige job-portaler på nettet. Men næsten alle annoncerne er stadig udformet over den gammelkendte trykte skabelon.

 

Arbejdsmarkedet er ”hot”, og i mange brancher er det endog meget svært at tiltrække nye kvalificerede medarbejdere. Resultatet er ofte, at I får for få kvalificerede og relevante kandidater, når I slår stillinger op på de internet-baserede jobportaler.

 

 

 

Hvad kan du så gøre?

 

Hvordan sikrer I en meget større opmærksomhed, når I søger nye medarbejdere og hvordan kan I signalere, at I er en moderne fremadrettet virksomhed med stærke og gode værdier?

Med en video-jobannonce, vækker du følelser hos de potentielle ansøgere og du sender samtidig et signal om, at din virksomhed er innovativ og kreativ. Så vis jer frem, der hvor kandidaterne nu til dags søger alle deres informationer - på de sociale medier.


Alene på LinkedIn, er der over 1,7 mio. danskere, og en stor del af dem overvejer et jobskifte.Så udnyt de sociale medier som LinkedIn, Facebook og Twitter på en endnu stærkere måde.

Ikke flere skrevne ord – vis dem hvad I står for med stærke video-jobopslag

Den nye kollega

Hvis du nu er fanget af ideen med at lave en video-jobannonce til de sociale medier, er der pludselig endnu et par nervøse tanker som melder sig; ”Kan jeg ”performe” foran et kamera? Hvad nu hvis jeg kludrer i det? Vil jeg se godt ud i en videofilm osv.?”


Men bare rolig, vi har prøvet det mange gange før. Vi sørger for at forarbejdet er helt på plads, og selve optagelserne foretages i en god atmosfære, og vi optager scenerne om og om igen, lige til de ”sidder i skabet”.

En video-jobannonce viser hvem I er, hvordan I arbejder og giver kandidaten en stærk forståelse for jeres kultur og værdier – alt sammen emner, som er meget svært at formidle på et stykke 2-dimensionelt papir.

 

Vi har rekrutteringseksperter tilknyttet vores virksomhed, som nøjagtigt ved, hvad der ”fænger” hos en ansøger. Når vi så kombinerer denne baggrund med vores videoproduktions- faciliteter, kan vi formidle din virksomheds DNA og personlighed stærkest muligt til dem der ser og deler videoen.

Hvordan gøres det i praksis?

 

Vi opbygger jeres video jobannonce som et ”miniportræt” af din virksomhed, så den afspejler virksomhedens kultur, værdier og de mange spændende opgaver I har, og derved virker som promotion af hele virksomheden. Denne del kan genbruges løbende. Som start og i slutningen af videoen, lægges så kortere sekvenser ind omkring den enkelte stilling.

På den måde kan de kommende stillingsopslag laves løbende, nemt og billigt.

 

Vi holder et formøde hvor forløbet planlægges - hvem gør hvad. Hvem hos jer skal præsentere virksomheden og jobbet, og hvad skal der siges?

Her hjælper vi jer med gode råd og ideer og vores rekrutteringsekspert hjælper med helt konkrete forslag til jeres manuskript.

 

Ude i din virksomhed, anvender vi typisk et par timer til selve optagelserne. Efterfølgende laver vi klipning og redigering i vores redigeringssuite, og jeres videofilm ligger så klar efter nogle få dage.

Vi hjælper gerne med at lægge den færdige video-jobannonce på de aftalte sociale medier, og vi leverer rapporter til jer om antal visninger etc.

Video optagelse kontor

Så hvis I vil I have de flest mulige, og bedst kvalificerede, ansøgere til jeres virksomhed, så inviter os til en uforpligtende kop kaffe, så fortæller vi meget gerne mere om alle mulighederne.

Når du køber en rekrutteringsfilm får du hele molevitten, bl.a.;


* Fri kørsel til én destination

* 1 for- og idémøde hos jer samt 1 telefonisk afstemningsmøde

* Optagelser i professionelt fuld HD eller 4K kvalitet, med fuld lyssætning og med digitalt lydudstyr

* Vi står for drejebogen

* Optagelse af "miniportræt" af virksomheden

* Optagelse af start- og slutsekvenserne vedrørende den enkelte stilling

* Optagelser inde og ude (inkl. eventuelle droneoptagelser) på den aftalte lokation

* Mange kameravinkler

* Indlejring af detaljeklip, billeder, logos og skilte

* Danske undertekster

* Farvetoning (colorgrading) efter aftale

* Lydeffekter samt copyrightfri musik

* Optagelse af jeres egen speak

* Redigering

* To korrektur runder

* Levering i to tilpassede videoformater

* Hosting af den færdige film

* Alle materialer opbevares i 5 år

* Tips til upload og bedste anvendelse

Typisk pris  12.900,- for såvel "miniportræt" samt første stillingsopslag

Typisk pris       2.900,- per efterfølgende stillingsopslag ("miniportræt" genbruges fra gang til gang)

 

Ved samtidig køb af flere film eller 

filmpakker, giver vi en samlerabat.

Alle priser er eks. moms.

KONTAKT

marketXpand Videofilm, Flintebjerg 4, Osted, 4320 Lejre, Tlf: 5219 0986, www.marketxpand.dk, info@marketxpand.dk, CVR 19352344