Filmtyper
Objektiv

Hvilken type film, er din film?

 

Træd udenfor de faste rammer - videofilm løser mange typer udfordringer

 

Afhængig af den udfordring du skal have løst, struktureres og tilrettelægges den aktuelle videofilm efter jeres ønske.

 

Herunder har vi samlet links til en række typiske filmtyper, som vi har rigtig god erfaring med at producere. Men måske falder jeres behov udenfor, eller i mellem kategorierne, og det er selvfølgelig en opgave som vi meget gerne tager op. 

 

 

Tænk på de mange muligheder

 

Udover at profilere og reklamere for jeres virksomhed, organisation, myndighed eller forening, hvorfor så ikke lade nogle af jeres bedste kunder fortælle om de positive oplevelser de har fået, ved at handle med jer. Eller hvad med at tilbyde jeres kunder instruktions- og "How To Do" videoer, når I lancerer jeres nye produkter. 

 

Vi møder også en stærkt stigende interesse for video-CV'er, hvor kandidater i en video præsenterer netop det, der er så svært at sætte ned på et stykke papir, mennesket bag ved de tørre fakta om uddannelse og erfaring.

Når I skal finde nye medarbejdere, er en rekrutteringsvideo et oplagt valg. Her kan I profilere jeres virksomhedskultur og værdisæt meget stærkere overfor kandidater, end det er muligt i et trykt stillingsopslag.

 

Dokumentation af festlige arrangementer, events og messer ligger også lige til højrebenet. Og glem ikke, at der også kan være et behov for såvel billed- som video inspektion/dokumentation af bygninger, udstykninger, installationer etc.

 

Vi er altid kreative og benytter vores optageudstyr på- og under jorden. Og med vores droner kan vi også krydre jeres film med fantastiske optagelser fra luften. Oplagt for ejendomsmægleren med det fantastiske hus, men også til golfbanen, mindesmærker, turistattraktioner, nyudstykninger, eller blot som blikfanget i jeres videofilm etc. .

 

 

I den moderne markedsføring, er det mere reglen end undtagelsen, at grænserne ud mellem filmtyperne flyder lidt ud og der inddrages derfor ofte typika fra flere filmtyper, i den færdige film.

 

Få mere inspiration om de 10 forskellige "hovedtyper" videofilm herunder

KONTAKT

marketXpand Videofilm, Flintebjerg 4, Osted, 4320 Lejre, Tlf: 5219 0986, www.marketxpand.dk, info@marketxpand.dk, CVR 19352344