Filmtyper

Hvilken type videofilm er din film?

Bliv inspireret af de mange muligheder


Udover at profilere og reklamere for jeres virksomhed, organisation, myndighed eller forening, hvorfor så ikke lade nogle af jeres bedste kunder fortælle om de positive oplevelser de har fået, ved at handle med jer.

Eller hvad med at tilbyde jeres kunder instruktions- og “How To Do” videoer, når I lancerer jeres nye produkter.

Vi møder også en stærkt stigende interesse for video-CV’er, hvor kandidater i en video præsenterer netop det, der er så svært at sætte ned på et stykke papir, mennesket bag ved de tørre fakta om uddannelse og erfaring.

Og når I skal finde nye medarbejdere, er en rekrutteringsvideo også et oplagt valg. Her kan I profilere jeres virksomhedskultur og værdisæt meget stærkere overfor kandidater, end det er muligt i et trykt stillingsopslag.

Dokumentation af vigtige arrangementer, events og messer ligger også lige til højrebenet.
Og glem ikke, at der også kan være et behov for såvel billed- som video inspektion/dokumentation af bygninger, udstykninger, installationer etc.

Vi er altid kreative og benytter vores optageudstyr over-, på- og under jorden. For med vores droner kan vi også krydre jeres film med fantastiske optagelser fra luften.

Helt oplagt for ejendomsmægleren med det fantastiske hus, men også til golfbanen, mindesmærker, turistattraktioner, nye udstykninger, eller blot som blikfanget i jeres videofilm etc.