BOLIGVIDEO og EJENDOMSMÆGLERFILM

Eksklusive boligvideoer og ejendomsmæglerfilm


Når en spændende og unik ejendom sættes til salg, skal mægleren skabe den største synlighed i markedet og præsentere den, på den bedste og mest attraktive måde, så køberinteressen accelereres.

Den stærkeste synlighed og opmærksomhed skabes med en flot professionel video boligpræsentation af den eksklusive ejendom, hvor alle de unikke designløsninger, faciliteter og egenskaber fremhæves, i en flot og sælgende mæglervideo – indefra, udefra og fra luften.

Interessen skabes lige fra det første øjeblik, hvor scenen sættes, når dronen flyver mod indgangspartiet. Indenfor præsenteres de enkelte rum i flotte, glidende og knivskarpe sekvenser, alt imens videokameraets placering hele tiden kan vises på grundplanen.

Tid er en vigtig parameter og vi tilbyder derfor oftest mulighed for at optage indenfor få dage og vi afleverer typisk den færdige præsentationsvideo 2 dage efter optagelserne.

Dronefilm / fotos

Flere perspektiver


Alle ejendommens vigtige detaljer, samt placeringen i omgivelserne vises i videoen, og når der optages udenfor, er det selvfølgelig med en blanding af kamera fra jorden og droneoptagelser, så køberne kan danne sig et komplet overblik over hvordan ejendommen ligger i landskabet og hvor matriklen går til.

Måske er det ejendomsmægleren selv der præsenterer ejendommen i videoen, måske er det en professionel speaker eller måske benyttes ren tekstning.

Se en typisk pris, samt hvad der er inkluderet