Udstyr og teknik
Stor drone
Stor drone styres
Lille drone over sø

Dronefilm - Udstyr, teknik og vejret -

Udstyr


Vi bruger de seneste og mest professionelle droner fra de førende producenter.


Kameraet er monteret til dronen i en såkaldt "gimbal", som sikrer, at optagelserne altid bliver fuldstændigt stabile og flydende.

Vi optager også altid i enten fuld HD eller i det endnu skarpere 4K format.


Dronepiloter


Den moderne droneteknologi tillader, at mange mindre opgaver kan løses med enkeltmands setup. Her er dronepiloten samtidig den kompetente fotograf, der sikrer at videooptagelserne eller fotos altid er i topkvalitet.

Afhængigt af flyvningen og de omgivelser der skal flyves i, kan det dog være formålstjeneligt, at være to personer på opgaven - en dronepilot og en fotograf.Garanti for kvaliteten


Uanset set-up, leverer vi aldrig optagelser, som du som kunde ikke er helt og aldeles tilfreds med!


Hvis du ikke er tilfreds med vores udførte arbejde, er du ikke forpligtet til at købe optagelserne, imod at vi selvfølgelig beholder optagelserne selv. Det er vores kvalitetssikring af produktet og for altid at have tilfredse kunder ved et endt projekt!

Drone over motorvej

Planlægning, udsættelser, aflysninger og vejret


Når vi optager film eller fotos med vores droner, skal vejret være relativt godt.

For fjernstyrede droneoptagelser er forholdsvis vejrafhængige. For kraftige vinde, eller regnvejr, giver dårlige optagelser og kan ødelægge selve dronerne.

 

Så hvis vejret forhindrer en aftalt flyvning, vil vi naturligvis ikke kræve betaling for denne, men i stedet re-booke optagelsen til et andet tidspunkt.

 

Mange af vores jobs bliver booket i sidste øjeblik, og det er helt ok.

Vi skal dog altid have tid til at lave vores pre-flight forberedelser og sikre, at flyvningen kan foretages korrekt i henhold til gældende flyveregler for droner og indhentelse eventuelle flyvedispensationer.

KONTAKT

marketXpand Videofilm, Flintebjerg 4, Osted, 4320 Lejre, Tlf: 5219 0986, www.marketxpand.dk, info@marketxpand.dk, CVR 19352344