Utallelige muligheder med droner

Utallige muligheder med droner


Reklame og præsentation
Film og video, taget med drone, vækker berettiget opsigt.


Med vores droner laver vi smukke og kreative optagelser både inde, ude, oppe og nede. Vi kombinerer meget ofte droneoptagelser med optagelser lavet fra jorden, så I samlet får det optimale præsentationsmateriale til jeres virksomhed.

Vores droner optager i knivskarp 4K eller HD kvalitet og er en billig løsning til mange opgaver, hvor man tidligere skulle benytte helikopter.

Eventflyvning
Droneflyvning er perfekt til at forevige firmafesten, firmaudflugten, koncerten og andre begivenheder!
Vil I have et helt uforglemmeligt og anderledes minde fra jeres bryllup, jubilæum eller en anden stor fest eller event, så er droneoptagelse en oplagt mulighed. Vi tager både video og billeder fra helt nye vinkler, af jeres store dag. Kontakt os gerne og hør mere om, hvad vi kan tilbyde.

 

Med dronen i luften over store arrangementer, hvor mange mennesker er samlet på lidt plads, kan man øge overblikket og sikkerheden. Ligeledes kan man oprette LIVE-STREAMING til f.eks. storskærme.

 Sport
Er du sportsudøver og vil I se jer selv eller jeres yndlingssport fra oven? 


Vi kan dække jeres sportsarrangementet med spændende og flot video fra jorden og i luften, og giver derved din sport en ekstra dimension, hvad enten du er lystfisker, golfspiller, motocrosskører, bjergbestiger, rytter, surfer, fodboldspiller eller noget helt andet.Mæglervideoer
Når du skal have solgt en spændende ejendom og ønsker den højeste opmærksomhed, så book en overflyvning til en salgsvideo.
Mange ejendomme præsenterer sig langt bedre og virker meget mere spændende, hvis hus og eventuel jord vises på video.


En dronevideo, i kombination med videodokumentation af ejendommen indefra, giver køberne den bedste mulighed for at se ejendommen fra alle vinkler og danne sig et komplet overblik over hvor ejendommen ligger i landskabet, hvor matriklen går til, samt hvordan ejendommen ser ud indefra.Landbrug

Måske kan du huske den gang, man kunne bestille et luftfoto af sin ejendom og en lille flyvemaskine fløj så over gården og tog et billede. 


De tider er forbi - nu tager vi en lang række flotte billeder og video af din ejendom fra alle vinkler og ikke kun et enkelt fra 200 meters højde.


Vi tilbyder også markoverflyvninger for vurdering af afgrøder, ukrudt og tilstand. Desuden laver vi inspektioner af bygninger, siloer, tage, lader etc.

Dokumentation og inspektion

Droneflyning gør det muligt at se bygninger, anlæg og landskaber fra helt nye vinkler og få hurtigt og præcist overblik over selv svært tilgængelige steder. Droner er således effektive til inspektioner af blandt andet tage, tagrender, inddækninger, murværk, ovenlys, vinduer, røglemme, ventilationsanlæg, aftræk og skorstene.


Droner er også effektive til at dokumentation og kvalitetssikring under opførelse af nye bygninger, anlæg og områder. Kommuner kan f.eks. få et unikt overblik, i forbindelse med etablering af nye bolig- eller erhvervsområder, miljøovervågninger eller turisme.


Med droneflyvning på komplicerede og store byggepladser eller anlæg, kan man spare mange timer i planlægning og logistik, ved at få et view fra luften. Husk at vi laver onlineflyvning, så optagelserne samtidig kan ses direkte på en skærm under selve flyvningen. Du kan således bestille dronen til at lave nøjagtig den flyvning, du ønsker.


I forbindelse med forsikringsskader på f.eks. ejendomme og bygninger, er droner også det oplagte og hurtige valg, hvorved udgifter til opsætnings af stilladser, lifte samt sikkerhedsudstyr kan spares og skadebegrænsende foranstaltninger hurtigt kan iværksættes.

KONTAKT

marketXpand Videofilm, Flintebjerg 4, Osted, 4320 Lejre, Tlf: 5219 0986, www.marketxpand.dk, info@marketxpand.dk, CVR 19352344