Dronefilm
Drone over by

Droneoptagelser - Video og foto -

En droneoptagelse skiller sig visuelt meget ud


Synsvinklen oftest er oppefra og derfor giver os vinkler, man normalt kun kan opleve fra en helikopter.

 

Vi benytter dog ofte dronerne helt ned til en halv meter over jorden, hvor de igen kan give en helt tredie visuel oplevelse, f.eks. når vi følger en bil fra siden med 50 km/t. mens vi klart og tydeligt kan høre personerne i bilen tale sammen.

 

Vores droner kan nemlig lave nogle meget glidende optagelser. Helt fra stilestående til over 70 km/t. Kameraet på dronerne er nemlig ultrastabile og det betyder, at der ikke er den “slinger” og de rystelser, du normalt ser ved skulderbårne eller håndholdte optagelser.  Det giver et meget “drømmende” look, som giver en fantastisk lækker oplevelse i din videofilm.

 

I dag er computerkraften der styrer vores droner så kraftig, at dronerne automatisk kan følge et objekt. Vi kan eks. sætte dronen til at filme en bil på en vej, en traktor på en mark eller følge en løber på en sti – uanset hvordan objektet bevæger sig, følger dronen objektet og kan cirkle rundt og lave nogle utrolig flotte optagelser.

Skab en unik stemning med droneoptagelser


Med unikke og stemningsfyldte droneoptagelser, vil du skille dig ud fra mængden og give et professionelt og fængende indtryk af din virksomhed eller dit produkt.

 

 

Det kan være alt fra teknisk dokumentation eller inspektion, til flotte fotos af din virksomhed eller ejendom fra luften. Eller fantastiske videooptagelser fra luften, som indgår i en spændende og flot videoproduktion.

 

Campingpladser, sommerhuse, forlystelsesparker osv. ser fantastiske ud fra luften og du kan også bruge videoen til at vise, hvad der ellers sker i området.

 

Har du et hotel eller udlejer et feriehus, er det oplagt at lave en dronefilm om lokale forlystelser for at give, bogstaveligt talt, det store overblik.

 

Droneoverflyvning bruges ofte ved større vejarbejder og byggeprojekter og landbruget har taget dronevideo til sig, til overvågning af markområder og afgrøder.

Turistkontorer har også stor glæde af “se vores by fra oven”, -dronefilm til turismeformål.


Vi tilbyder forskellige former for optagelser med droner, som vi kan skræddersy til dine individuelle behov.

Læs mere om vores droneoptagelser herunder.

Typisk pris 


Prisen for en droneopgave kan varierer en hel del.

Hver opgave er unikt og der er naturligvis forskellige faktorer der kan påvirke prisen på en dronevideo. For at give den bedst mulige pris på droneoptagelser foretrækker vi at give individuelle tilbud efter at have fået de relevante detaljer eller diskuteret projektet.

Men mange opgaver kan løses for nogle få tusinde kroner. Se priseksempel herunder.


Når du køber droneoptagelser får du hele molevitten, bl.a.;


* Fri kørsel til én destination

* Optagelser i professionelt fuld HD eller 4K kvalitet

* 1 times optagelser med dronen

* 1-3 minutters færdigredigeret dronevideo

* 5-10 luftfotos taget med drone

* Optagelser ude på den aftalte lokation

* Indlejring af logos

* Farvetoning (colorgrading) efter aftale

* Copyrightfri underlægningsmusik

* Redigering

* Korrektur runde

* Levering i tilpasset videoformat

* Hosting af den færdige film

* Alle materialer opbevares i 5 år

* Tips til upload og bedste anvendelse

Pris for ovenstående pakke  4.950,-

Ved samtidig køb af flere film eller

filmpakker, giver vi en samlerabat.

Alle priser er eks. moms.


KONTAKT

marketXpand Videofilm, Flintebjerg 4, Osted, 4320 Lejre, Tlf: 5219 0986, www.marketxpand.dk, info@marketxpand.dk, CVR 19352344