DRONEFILM

Skab en unik stemning med droneoptagelser

Drone film


Med unikke og stemningsfyldte droneoptagelser, kan du skille dig ud fra mængden og give et professionelt og fængende indtryk af din virksomhed eller dit produkt.
Droner kan nemlig give os optagelser højt oppefra og give os vinkler, man ellers kun kan opleve fra en helikopter.

Med vores droner laver vi smukke og kreative optagelser både ude, inde, oppe og nede. For vi kombinerer meget ofte droneoptagelser med optagelser nede ved jorden, så I samlet får det optimale præsentationsmateriale til jeres virksomhed.
Vores droner optager i knivskarp 4K eller HD kvalitet og er en meget billigere løsning til mange opgaver, hvor man tidligere skulle benytte helikopter.

Se en typisk pris, samt hvad der er inkluderet

De mange muligheder


Eventflyvning

Droneflyvning er perfekt til at forevige firmafesten, firmaudflugten, koncerten og andre begivenheder!

Vil I have et helt uforglemmeligt og anderledes minde fra jeres bryllup, jubilæum eller en anden stor fest eller event, så er droneoptagelse en oplagt mulighed.

Vi tager både video og billeder fra helt nye vinkler, af jeres store dag. Kontakt os gerne og hør mere om, hvad vi kan tilbyde.

Med dronen i luften over store arrangementer, hvor mange mennesker er samlet på lidt plads, kan man øge overblikket og sikkerheden.

Ligeledes kan man oprette LIVE-STREAMING til f.eks. storskærme eller internettet.

Sport

Vil I se jer selv eller jeres yndlingssport fra oven? 

Vi kan dække jeres sportsarrangementet med spændende og flot video fra jorden og i luften, og giver derved din sport en ekstra dimension, hvad enten du er lystfisker, golfspiller, motocrosskører, bjergbestiger, rytter, surfer, fodboldspiller eller noget helt andet.

Landbrug

Måske kan du huske den gang, man kunne bestille et luftfoto af sin ejendom og en lille flyvemaskine fløj så over gården og tog et billede. 

De tider er forbi – nu tager vi en lang række flotte billeder og video af din ejendom fra alle vinkler og ikke kun et enkelt fra 200 meters højde.

Vi tilbyder også markoverflyvninger for vurdering af afgrøder, ukrudt og tilstand. Desuden laver vi inspektioner af bygninger, siloer, tage, lader etc.

Droner og lovgivningen

Der er i dag meget restriktive regler for at flyve med droner, uanset hvor man vil flyve.

Disse skal dels sikre en meget høj sikkerhed ved flyvningerne, men også sikre privatlivets fred og at flyvningerne i f.eks. byer, kun sker i professionelt øjemed.

Har man ikke pilotuddannelsen med den tilhørende certificering, må man f.eks. slet ikke flyve over bymæssig bebyggelse, heller ikke hvis det kun foregår i fritiden.

Således er der, inden enhver professionel droneflyvning påbegyndes, en proces, hvor bl.a. politiet forud skal orienteres om den planlagte flyvning, de sidste nye opdateringer til flyvekortene skal gennemgås og eventuelle dispensationer og tilladelser skal indhentes fra myndigheder og enkeltpersoner.

Alt dette holder vi selvfølgelig styr på.

Vores certificering, godkendelse og forsikring

Kvalitet og sikkerhed er altid i højsædet, så til at styre vores droner, benytter vi os altid af erfarne og lovpligtigt uddannede og certificerede piloter.

Vi har licens fra Trafik-, Bygge og Boligstyrelsen, til lovlige og kommercielle droneflyvning med droner op til 7 kg, og vi flyver selvfølgelig også altid med den lovpligtige ansvarsforsikring.

Vores certificeringer betyder bl.a., at vi må operere dronerne inden for bymæssig bebyggelse og naturligvis også udenfor. Vi sørger selvfølgelig for at indhente alle nødvendige tilladelser i forbindelse med vores droneflyvninger.

Vi kan derfor hjælpe jer med helt unikke dronefilm og luftfotos fra events og begivenheder, industrielle ejendomme, byggeprojekter fra start til slut, landskaber, inspektioner med mere.

Attraktioner og ejendomme

Det kan være alt fra flotte fotos af din virksomhed eller ejendom fra luften. Eller fantastiske videooptagelser fra luften, som indgår i en spændende og flot videoproduktion.

Campingpladser, sommerhuse, forlystelsesparker osv. ser fantastiske ud fra luften og du kan også bruge videoen til at vise, hvad der ellers sker i området.

Har du et hotel eller udlejer feriehuse, er det oplagt at lave en dronefilm om stedets omgivelser og de lokale attraktioner for at give, bogstaveligt talt, det helt store overblik.

Turistkontorer har også stor glæde af “se vores by fra oven”, -dronefilm til turismeformål.

Droneoverflyvning bruges desuden ved større vejarbejder og byggeprojekter og landbruget har taget dronevideo til sig, til overvågning af markområder og afgrøder.

Garanti for kvaliteten

Uanset set-up, leverer vi aldrig optagelser, som du som kunde ikke er helt og aldeles tilfreds med!

Hvis du ikke er tilfreds med vores udførte arbejde, er du selvfølgelig ikke forpligtet til at købe optagelserne. Det er vores kvalitetssikring af produktet og for altid at have tilfredse kunder ved et endt projekt!

Når vi optager film eller fotos med vores droner, skal vejret være relativt godt. For en fjernstyret drone er forholdsvis vejrafhængige. For kraftige vinde, eller regnvejr, giver dårlige optagelser og kan også ødelægge selve dronerne.

Så hvis vejret forhindrer en aftalt flyvning, vil vi naturligvis ikke kræve betaling for denne, men i stedet re-booke optagelsen til et andet tidspunkt.

Planlægning, udsættelser, aflysninger og vejret